dilluns, 1 de març del 2010

Un comentari d'un llibree :)





Només tu...

Autor: Jordi Sierra i Fabra
Titol Original:Només tu...
Col·lecció: Clàssica

« Mònica, 17; Roger, 38. Que ningú et digui de qui t'has d'enamorar. »

La història d’amor entre una adolescent de 17 anys que viu a la barcelonina avinguda de Pau Casals, a tocar del Turó Parc, i un jove de gairebé quaranta que es dedica a promocionar grups de rock.

Text de contraportada

La Mònica té 17 anys, està a punt d’acabar el batxillerat, té tot l’estiu per ella i no sap ben bé què vol fer amb la seva vida. Té tres grans aficions: la música, els llibres i cremar les fotos que fa a parelles d’enamorats al parc que té a tocar de casa, el Turó Parc.

En Roger té 38 anys, treballa com a representant de grups de música, és fill de bona família i l’ambient de la nit l’absorbeix totalment. A la feina, amb la crisi global de la indústria discogràfica, no passa pel seu millor moment però intenta no pensar-hi gaire.

Un bon dia, un fet inusual unirà les seves vides: la Mònica escriu al seu bloc una crítica devastadora del grup de moda que representa en Roger. Es coneixen i passa el que havia de passar: s’enamoren perdudament. Només hi ha un però: l’edat. Els separen vint-i-un anys; per a molts, una diferència insalvable.

Vibrant, seductora, divertida i sensible, Només tu... és una novel•la amb la qual reviuràs les màgiques sensacions que desperta el primer amor: un llibre captivador que et farà somiar despert des de la primera pàgina.

Qui diu que cal ser major d’edat per enamorar-se?

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada